Πλήρες κείμενο καταχώρησης

11η Διεθνής Έκθεσης Μέσων & Οργάνωσης Μεταφορών Μονάχου
Στις: 14/05/07, 09:07

11η Διεθνής Έκθεσης Μέσων & Οργάνωσης Μεταφορών Μονάχου

 

Ο κόσμος των μεταφορών είναι το θέμα της 11ης Διεθνούς Έκθεσης Μέσων και Οργάνωσης Μεταφορών που θα λάβει χώρα στις 12. – 15.6.2007 στο νέο εκθεσιακό χώρο του Μονάχου.

Οι 1333 εκθέτες από 51 κράτη παρουσίασαν ό,τι νεώτερο υπάρχει στον τομέα της οργάνωσης και της πραγματοποίησης μεταφορών αγαθών και προσώπων στην TRANSPORT 2005. Το φάσμα των εκθεμάτων ξεκινά από συστήματα ενδοεργοστασιακών μεταφορών (ροή υλικού, αποθήκευση). Καλύπτει επίσης όλα τα θέματα που συσχετίζονται με τη χερσαία μεταφορά, οδική και σιδηροδρομική σε επίπεδο τοπικό, εθνικό και διεθνές (οχήματα, εξοπλισμός).

Οι καινοτομίες που σημειώνονται στην τεχνολογία της υποστήριξης των θαλάσσιων και εναέριων μεταφορών παρουσιάζονται επίσης στην transportlogistic.

Μεγάλο βάρος δίδεται και στα συστήματα συνδυασμένων μεταφορών.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος και πολυάριθμες εταιρίες μεταφορικών υπηρεσιών, όπως ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρίες, διαμεταφορείς, μεταφορείς, αεροδρόμια, λιμάνια κ.λ.π. Μεγάλη σημασία δίνουν οι διοργανωτές της έκθεσης και στην ανταλλαγή πληροφοριών που θα πραγματοποιηθεί στις παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις.

Η TRANSPORT 2005 έσπασε όλα τα ρεκόρ σε αριθμό εκθετών και επισκεπτών. Περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες από 103 χώρες επισκέφθηκαν την έκθεση για να ενημερωθούν για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι 1.333 εταιρίες – εκθέτες. Φέτος αναμένεται να παρευρίσκονται πάνω από 1500 εκθέτες από 59 χώρες. Το 40% των επισκεπτών αναμένεται να είναι από το εξωτερικό.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Κατεβάστε από εδώ το αρχείο των εκδηλώσεων

 
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτή την καταχώρηση.
 
Νέο Σχόλιο

Όνομα:
Email:
Κείμενο:
 
 
Επιστροφή στα κατεχωρημένα νέα
Copyright © 2005, Hellenic Logistics Association | Τελευταία ενημέρωση: | Υπεύθυνος site: webmaster